Bufcio napisał(a):
Slawek napisał(a):
Co to za cięcie w ch**a? Z tego co pamiętam strzelania (F50) organizowane na forum asg.kraków mają swoje zasady.
viewtopic.php?f=13&t=649w czym jest problem ?:) i czemu od razu tak wulgarnie ?
1. To że jeszcze jakby był limit na zewnątrz w porze maj-wrzesień do 450fps bo naprawde więcej nie trzeba to jeszcze spoko, ale w budynku 400fps to już przesada i potem taki jeden z drugim będzie pruć dupsko że nie strzelił do mnie z metra-dwóch bo ma 400fps

a ja mu strzeliłem z 280(bo ile może mieć shotgun m47 double eagle...) i z tąd bul dupy...
Cytuj:
- KONIEC Z MÓWIENIEM TRUP - (STRZELAMY PRAWIE ZAWSZE POZA SYTUACJĄ KIEDY POD LUFĘ KTOŚ ZZA ROGU WYSTAWI GŁOWĘ )
- JAK KOGOŚ BOLI NIECH NIE PRZYCHODZI
-http://asg.krakow.pl/viewtopic.php?f=13&t=649
2.Goście (gimbaza

?) z Citroena C5 niech zainwestuje w pokrowce jakieś albo jak pokrowce za drogie to na następnej strzelance jak będe zgłosić po odbiór worków na śmieci chociaż

na swd nawet dam dwa ! ps.Zostali zjebani na parkingu żeby pochować giwery.
Cytuj:
- NIE ROZPAKOWUJEMY, NIE CELUJEMY I NIE STRZELAMY Z GIWER NA PARKINGU POD GMACHEM UJ. WSZYSTKO BIERZEMY ZE SOBĄ I WYJMUJEMY DOPIERO NA TERENIE FORTU.
3. Pod koniec drugiej rundy z flagami napierdalane było na resp

To tak na szybko co zauważyłem na ostatnim strzelaniu, co sie ludziom w dupach chyba poprzewracało.
Wiem Bufcio że akurat Ty masz wpływ na jedną rzecz którą opisałem (limity, 350 budynki koniecznie i na zielony teren też by sie sprzydało) bo cała reszta naprawde fajnie wychodzi typu dwie rundy zwykłej jebanki, później flaga, konwój(akurat nie wiem czy było, zwinąłem sie przed) ale jak ktoś za morde nie weźmie tego co sie dzieje na strzelaniach w niedziele to będzie lipa troche(albo będzie jak będzie, dlatego chyba teraz stare wory odpuszczają "cebule-f50-niedziela"). Jak komuś nie pasują ogólnie przyjęte zasady -
viewtopic.php?f=13&t=649 to niech sobie idzie w sobote do sportów albo w inny dzień/godzine zrobi swoją strzelanke na swoich zasadach.
edit: qrwa jego mać