Niestety,musze wam lekko zasrac temat,ale...
Zawsze popieralem wszelakie inicjatywycharytatywne Od lat czynnie i monetarnie,jadlem i napitkiem wspieram WOŚP jednak w tym roku chyba zrezygnuje...
Rozumiem wkurzenie twoje Wojtek po wyczynach debili z tegorocznego Wospu,niemniej ograniczen uczestnictwa nie powinno byc zadnych,
Oczywiscie to moje zdanie...
Swoje zdanie buduje na ideii charytatywnych inicjatyw Takie inicjatywy,a zwlaszcza to co Owsiak robi od kilkudziesieciu lat polega wlasnie miedzy innymi na bezgranicznym ,dowolnym,bezosobowym niemal poparciu Polega na calkowitym zaangazowaniu,czesciowej pomocy,dowolnych datkach,lub wsparciu samej ideii ,czasem za doslowny grosz... To dlatego,ta impreza ma tyle edycjii Dolaczali do niej ludzie przygodni,czesto antagonistycznie na codzien nastawieni,w czasie ktory im na to pozwalal,groszem ktory mogli sobie przekazac...
Robienie ograniczenia,robienie jakiejs selekcji,robienie " kto zdazy w 40 miejscach to super" moim zdaniem kloci sie z tym,z czym mi sie kojarzy WOSP...
To niemal tak jakby powiedziec," masz slaba stylizacje" lub " nie strzelasz sie z nami" wiec nie mozesz zbierac tych datkow...
Sorry Panowie Orgowie...czapka z glowy,ze wam sie chce i poswiecacie sie,ale chyba to nie tak...
Co ma powiedziec chlopak,ktory chce przyjsc z tata strzelajacym sie w asg.krk ale jest 41 albo ma 15 lat i ma tylko wz93, lub poprostu chce sie napatrzec na innych,wesprzec chocby swoja obecnoscia,zeby moc powiedziec ,ze tez wspieral tak jak potrafil? Ze braklo miejsca? Ze nikt go nie znal i dlatego lipa?
Jezeli moge zaproponowac,to zrobcie spis danych i zapisujcie wszystkich,abyscie mogli potem identyfikowac wpelni,ale nie ograniczajcie nikomu mozliwosci uczestnictwa w inicjatywie,ktora budowalismy tu wszyscy wspolnie...
Bardzo was szanuje ,za checi i serce,czas poswiecony i profesjonalne ogarniecie problemow,jednak uwazam to za slepa uliczke...
Przepraszam,nie chce nikogo urazic,ale nie podoba mi sie taka opcja...
To tylko moje zdanie...
_________________ Obrazek"W nic nie wierz,niczego nie żądaj,niczego sie nie bój"
|