O kurna

Ale super post

No to po kolei:
Cytuj:
Dlaczego zakończyliście tak ciekawą i twórczą wymianę zdań? Wiele rzeczy pominęliście i nie można z tego tematu nakręcić kolejnego serialu na TVN... Jestem niepocieszony.
Bo Gruby z którym ta dyskusja była prowadzona ze dwa razy napisał, że temat się skończył.
Cytuj:
A co do niektórych. Troszkę więcej dystansu do życia i mniej używania słowa "Ja" jako "My"...
A jakich mamy używać? Jak się wypowiadać to za siebie i na swój temat. Ty chyba nadużywasz "Wy", "Ty", "Oni". No i rady masz takie jakieś czerstwe... "Więcej dystansu do
życia" na forum internetowym
Cytuj:
Aha! I zamiast pisać życiowe wywody na forum ASG co jest zwyczajnie żałosne, zacznijcie wreszcie dopisywać się do strzelań... Nie tylko w waszym gronie. Jest strzelanie w Goszczy, to się dopisujcie kto może. Więcej ludzi- większa zabawa.
No i znowu rady! Taki njus z ostatniej chwili: forum jest po to, żeby na nim pisać. Ale ciii, nie mów (pisz) nikomu, bo się wyda. Lekka hipokryzja - tutaj nie pasi, bo door selection, a z drugiej strony piszesz nam, z kim mamy (o kurna, znowu nadużywam My - może dlatego, że pytanie zadane w liczbie mnogiej, to i odpowiedź taka powinna być?) się strzelać. Wież mi, że jeśli strzelalibyśmy się tylko w "naszym gronie" to były by to bardzo smutne, nieliczne strzelania

. BTW właśnie sam piszesz wywód, chociaż troszkę bardziej żałosny, niż obowiązujący standard.
Cytuj:
Niestety lepiej pierdolić smuty o "włódlanie" i kamuflażach które nie działają... Nie wiem co się stało z tym forum, ale 3-4 lata temu takiego syfu nie było...
HALO? JEST TAM KTO? Pasowało byś po 4 latach zorientował się, że jest to forum DYSKUSYJNE. Podpowiedź: tutaj się dyskutuje.
Cytuj:
Pomyśleć że chciałem kiedyś w przyszłości dołączyć do SKA... Dzięki Bogu poznałem gRubego i Bryndzę... Pozdrawiam.
Obawiam się, że w SKA na członków też jest Door Selection. Ale kto wie, jak się ma takie plecy u wszechmogącego to pewnie byś wszedł dzięki wtykom.
Towarzyszu, ogarnijcie się.

PS: To gdzie żeś był przez ostatnie 3-4 lata, że nie działałeś na tym forum, by bardziej trafiało w Twoje gusta?