Drużyny na 29.11.:
1. Ues i koledzy (w sumie 6 sztuk), Wienio, Zając, Niemcu, Kuba, Pająk, Tomek, Witek, Mietek, Fifi
2. BlackWater (Water, Black, Cuba), Derro (Remy, Ucho, Glon, Wilkołak, Samurai, Stuko, Banan, Kszp)
3. Diabły (Kuba, Jasior, Kramer, Lisior, Mimek, Maczug, Enter, Żaneta), SoS (Matka, Herian), Maverick, McHaron, Świr, Bl@cqx, Beduin, Szrekmaster
4. Czub, Gryffin, IVAN, Pinio (w sumie 6 sztuk), Ingenious Force (Collins, Wendzin, Kojot, Kosmita)
5. Borys, Rosomaki (4 szt.) Booxi, Igor, Czesio, 2b3, Fugee, Szwagier Roja, Gregg, Mentos, Putin, Exon, Krystian, Kaczor, Bajzel, Goodman, Arto, KvP, Diacon, Piter, Kird, Marcin B. (od Mentosa), Denek, Yaboll, Sodi, Hajdi, Zielak, Bogal, Majzok, Scrabl
6. Pretorianie (Łysol, Preston, Zulu, Drutex, Marcus, Dawid_K), Myślenice (7 sztuk w sumie), Pluton Rywalizacji (Sneak, 1 rez., sgtericdraven, Homas1988)
Proszę o 2 sprawy:
1. Przejrzeć składy drużyn, sprawdzić, czy zostało się gdzieś uwzględnionym. Jak o kimś zapomniałem lub pomyliłem się, oddzielając kogoś od jego stałej ekipy - dać mi sygnał na PW. Jak wszystko jest ok., to nic mi nie pisać, bo moja skrzynka i tak jest zalewana dziesiątkami wiadomości!!!
2. W niedzielę rano ustawiać się na parkingu ww. ekipami i tak podchodzić do punktu kontrolnego - tam wszyscy dostaną mapki (w tym jedna duża na drużynę), po solidnej petardzie, ID itp. Im lepiej się zorganizujemy, tym szybciej ruszymy do boju.
_________________ Stowarzyszenie ŻUBR Eksploracja.
Ostatnio edytowano 26 11 2009, 12:34 przez wtk, łącznie edytowano 5 razy
|