Witam, mam do dyspozycji około 1000zł na replikę. Krótki karabinek szturmówkę już mam a teraz szukam czegoś solidnego z dobrym zasięgiem i celnością (główne parametry) ale też niezawodnego. Przeznaczenie to leśne strzelanki przede wszystkim.
Byłem w Taiwangunie i tam znalazłem takie ciekawostki: - AR15 E3 RIFLE AT-AR07 [ARCTURUS] - powiedzmy, że w budżecie, bardzo polecane przez pana z obsługi. Podobno na stocku zasięg 70m przy 400fps? -PJ25 [A&K] - Spora długość, 460 fps w stoku, lufa 510mm i podobno by uzyskać zasięg taki jak w Arcturusie trzeba dokupić lufę zwiększającą zasięg za 250zł a koszt samego karabinka 940zł -CM.068C DARK EARTH [P&J] - jest na promocji za 540 zł więc sporo by zostało na tuning ale czy to dobra replika? -CM.068D [P&J]- jw. w sumie może i lepsze bo dłuższe a za 515zł? -CM.079A [P&J] - 507zł i jak wyżej? -ASR110 GUARDIAN EBB FULL-METAL - DARK EARTH [APS] - 970zł replika wygrywa przede wszystkim szpanerskim wyglądem (bardzo mi się wizualnie podoba) ale czy za wyglądem idzie użyteczność i jakość?
Jakieś rady?
Dodam, ze wcześniej kupiłem AEG ACW-SNIPER - DARK EARTH [A&K] i był w sumie ok do czasu zamontowania lufy precyzyjnej i gumki co rozwaliło replikę i ją reklamowałem (w serwisie TG).
|