Zmień rozmiar tekstu













Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 3   [ Posty: 36 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: midland
PostNapisane: 31 05 2009, 16:27 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 06 2008, 11:48
Lokalizacja:
Wiem że ten temat był już maglowany ale chciałbym zapytać o konkrety. Jestem na kupnie Midlanda, przeglądałem na allegro i jest tam tego trochę. Zastanawiam się co wybrać, czym się te różne modele charakteryzują, czy nie ma żadnych problemów z komunikacją między tymi różnymi modelami. Nie chciałbym kupić czegoś co okaże się nie kompatybilne z tym co mają wszyscy.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 05 2009, 17:23 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 01 2008, 11:48
Lokalizacja: Zona
Mam GXT 800, zero problemów, polecam.

_________________
Saigon, shit!

Stowarzyszenie Krakowski Airosft pozdrawia


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 05 2009, 17:36 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 10 2007, 20:58
Lokalizacja: Będkowitz
Opcje konkretnych modeli są wypisane na aukcjach. Jeżeli tylko obsługują częstotliwości FRS, będą kompatybilne z innymi takimi Midlandami.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 05 2009, 19:17 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 06 2008, 11:48
Lokalizacja:
rokatanski napisał(a):
Mam GXT 800, zero problemów, polecam.


Coś cieżko na nie trafić ale jest coś takiego: link

Warto?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 05 2009, 19:28 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 01 2008, 11:48
Lokalizacja: Zona
Wygląda tak jak mój, więc pewnie będzie ok ;) Zapytaj Lysola, on ma jakiegoś innego Midlanda, który działa dobrze a kosztował mniej.

_________________
Saigon, shit!

Stowarzyszenie Krakowski Airosft pozdrawia


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 04 06 2009, 13:09 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 06 2008, 11:48
Lokalizacja:
link
Te są podobno kompatybilne z innymi modelami.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 04 06 2009, 14:21 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 06 2007, 16:16
Lokalizacja:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=641462441

taki też jest kompatybilny :) wczoraj aukcje przegrałem...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 04 06 2009, 14:26 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 06 2008, 11:48
Lokalizacja:
Można kupić i się dogadać


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 04 06 2009, 14:33 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 01 2009, 17:57
Lokalizacja: ten dom obok Majzoka
a ma ktoś do sprzedania?? :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 04 06 2009, 14:43 

Dołączył(a): 05 05 2008, 12:07
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój/Wadowice
A ma ktoś takie cuś?
http://www.allegro.pl/item652406679_kro ... 32_km.html

bo chce to kupić, i chyba jedna sztuka będzie do obchnięcia ^^

A tam po za tym, powiedzcie mi to działa na tych samych falach co CB w samochodzie? Czyli np jadąc samochodem będę słyszał co inni gadają? Wiadomo nie ten zasięg ale czy ogólnie się pod to łapie?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 04 06 2009, 14:54 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 01 2009, 21:50
Lokalizacja: Kraków
DruteX - O`Neill napisał(a):
a ma ktoś do sprzedania?? :)


DruteX - zawsze możemy kupić komplet po radiu na łeb ;-)

_________________
"Admire nothing. Observe everything!"
"Stack the bodies to GOD"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 06 2009, 22:56 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 08 2008, 10:00
Lokalizacja: kraków
dobra rada:
kupujcie takie radyjka które w komplecie mają zestawy słuchawkowe! potem bardzo ciężko coś dokupić bo jest kilka różnych wtyczek niewiele się różniących między sobą a oczywiście w instrukcjach midlandow nie ma informacji jaki to typ wtyczki. Potem się to kończy tak że ludzie zaczajając się na kogoś lub podchodząc wyłączają radio żeby ich nikt nie słyszał!

dla tego musimy kupić zestaw słuchawkowy Witkowi na urodziny!!

_________________
sekcja rządzi, sekcja radzi, sekcja nigdy Cię nie zdradzi!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 06 2009, 23:03 

Dołączył(a): 05 05 2008, 12:07
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój/Wadowice
a moze jakies fajne polecicie - które są warte zakupu?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 06 2009, 23:20 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 10 2007, 20:58
Lokalizacja: Będkowitz
Do midlandów można kupić bez problemu zestawy na ul. Szlak lub na allegro.
Jest też sporo zestawów w sprzedaży w standardzie Motorola, nie mówiąc już o Kenwoodzie.
Do MaxComów za to ciężko cokolwiek dostać.
I tym bym się również radził kierować, bo nawet jak się kupi radio z zestawem, może coś się owemu zestawowi stać i w przypadku takich maxcomów jesteśmy w czarnej dupie.

_________________
Stowarzyszenie Milsim Kraków
Legion Płonącego Kodeksu
Kramik z lanserskim szpejem - zapraszam!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 06 2009, 7:01 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 07 2007, 16:50
Lokalizacja: ten dom obok Drutexa
Drutex, ja się też szykuje do zakupu, więc możemy sobie wziąć komplet 2 radi - wyjdzie taniej, a że blisko mieszkamy nie będzie problemu z ładowaniem.
BTW: oto cytat z jednej aukcji, myślałem że pierdolne :D
http://www.allegro.pl/item650372996_now ... atisy.html

Cytuj:
Dodatkowe funkcje, jak eVOX, czy Vibra-alarm sprawiają, że używanie tego modelu to sama przyjemność.
Nizeła musi być ta "vibra" :twisted:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 3   [ Posty: 36 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL