Marcel napisał(a):
W tym wypadku zupełnie szczerze stwierdziłem, że można mój post usunąć, bo rzeczywiście nie wnosi nic do dyskusji na temat sensu powstania działu. Nie było w tym żadnej przekory, po prostu to był zwykły offtop, ale jak zobaczyłem, że ktoś też gra w "czterdziestkę", to musiałem się odezwać.
A ja konfliktu nie robię. Swoje zdanie o "Empiku" mam (i szczerze: wisi mi i powiewa czy on tu jest czy nie), ale Tomek i Wacek są adminami forum. Na święta będą czystki i jeśli ten dział nie zadziała, to zostanie usunięty i problem z głowy. Więc nie wydaje mi się, żebym wojowaniem z Arturem czy kimkolwiek innym coś w tej sprawię osiągnął. Fakt, że jest to dodatkowy punkt w nieprzeczytanych, ale zwyczajnie to odpuszczam: "oznacz jako przeczytane". I po kłopocie.
Bez odbioru.
sory,ale o to chodzi moim zdaniem
mozna miec drastycznie rozne od mojego zdanie,mozna przeciez napisac-NIE PASI mi!
i ja to rozumiem i zapewne ADM tez to widzi i przyjmuje do wiadomosci
mi tez wiele nie pasi i to pisze ,ale nie swiruje,nie wrzucam bzdur typu link do snopowiazalek bo zolnierze pomagali przy zniwach...
zachowac mozna pewien poziom dysputy,nie zmieniajac swego zdania,
nic co sie tu robi,probuje sie robic,nie jest tworzone na sile i potrzeby indywidualnych postaci-jak moja np.
Adm to dorosli,powazni goscie ,a nie smarkateria dogadzajaca kolezce z piaskownicy(!

sory Wtk)
zanim cos zrobia , przemysla to jak komputer ODRA 1305
nawiazcie kontakt z Tomkiem,Wacorem na PW jesli czujecie potrzebe stworzenia czegos nowego,macie swoje pomysly wedlug was wnoszace novum na forum,a zapewniam was ,ze przemysla i dadza temu wyraz pozytywny/negatywny ,ustosunkuja sie predzej czy pozniej
ku uciesze moich PERSONALNYCH oponentow
MNOSTWO moich pomyslow ,ktore IM przedlozylem zostalo odrzuconych z powodu odmiennej wizji,innego zdania,zupelnie innej koncepcji
i tak w demokracji wlasnie jest!
nikt nie ma monopolu na racje,slusznosc i nieomylnosc
a bledy zawsze mozna naprawic np.usuwajac do smieci martwy dzial
boje sie co bedzie ze sportem bo zima idzie i bieganie,noga,kosz czy rowery zasna snem niedzwiedzia,ale zaraz otworze narty,sanki,lyzwy,snowbo i moze do wiosny sie uchowa
pozdrawiam ZWOLENNIKOW i jeszcze bardziej OPOZYCJE
CZARNA WODA