Zmień rozmiar tekstu













Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 17 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: ARMA 2
PostNapisane: 07 03 2012, 14:51 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 03 2011, 20:44
Lokalizacja: Podłęże /k. Wieliczki
Bry, gra tu ktoś w ARMA 2, ale na poważnie? Tj. długie rozgrywki coopowe do późnych godzin nocnych :mrgreen:

Przykładowe nagranie z rozgrywki:

http://www.youtube.com/watch?v=0guTCr9L ... ideo_title

_________________
Wasilij, Iwan czy Fiodor, imię nie jest ważne. Najważniejsze jest nazwisko które mamy wspólne, Specnaz.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: ARMA 2
PostNapisane: 07 05 2012, 12:13 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 03 2011, 20:44
Lokalizacja: Podłęże /k. Wieliczki
Nagranie z operacji Market Garden przeprowadzonej 28.04.2012 w 64 graczy:


http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8sJs9wu4Qw

_________________
Wasilij, Iwan czy Fiodor, imię nie jest ważne. Najważniejsze jest nazwisko które mamy wspólne, Specnaz.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: ARMA 2
PostNapisane: 07 05 2012, 12:41 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 09 2010, 19:26
Lokalizacja: Krk/NH
Ja się nie liczę pewnie? :D

_________________
De Opresso Liber


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: ARMA 2
PostNapisane: 07 05 2012, 17:08 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 03 2010, 19:18
Lokalizacja: Kraków/Mogilany
Hmm szukałem przez jakiś czas rozbudowanego społeczeństwa Army 2 ale miałem duże problemu materiał z Market Garden bardzo zachęcił mnie do ponownego zainstalowania tego świetnego symulatora :)

_________________
Cheeki Breeki!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: ARMA 2
PostNapisane: 07 05 2012, 19:44 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 09 2010, 19:26
Lokalizacja: Krk/NH
Nie będę się tu bił o ludzi z R4KETem... Ale... :E

Polecam sprawdzić: http://cosa.xaa.pl/

_________________
De Opresso Liber


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: ARMA 2
PostNapisane: 26 06 2012, 14:14 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 03 2011, 20:44
Lokalizacja: Podłęże /k. Wieliczki
Część Wykopiarzy pewnie widziało, ale dam tu też:
http://www.wykop.pl/link/1179677/najwie ... on-fusion/

_________________
Wasilij, Iwan czy Fiodor, imię nie jest ważne. Najważniejsze jest nazwisko które mamy wspólne, Specnaz.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: ARMA 2
PostNapisane: 26 06 2012, 16:38 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 09 2010, 19:26
Lokalizacja: Krk/NH
Oj zacna rozgrywka była :D
Stare dobre czasy ;]

_________________
De Opresso Liber


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: ARMA 2
PostNapisane: 27 06 2012, 8:49 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 03 2009, 20:35
Lokalizacja: Kraków
Gra ktoś może w DayZ?(zombie/survival mod)

_________________
Obrazek
Obrazek
Nobody expects the Spanish Inquisition!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: ARMA 2
PostNapisane: 27 06 2012, 9:26 

Dołączył(a): 04 03 2009, 15:53
Lokalizacja: Nowa Huta
Zdarza się, że owszem. :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: ARMA 2
PostNapisane: 27 06 2012, 10:06 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 09 2010, 19:26
Lokalizacja: Krk/NH
+1 xD

_________________
De Opresso Liber


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: ARMA 2
PostNapisane: 27 06 2012, 18:16 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 03 2011, 20:44
Lokalizacja: Podłęże /k. Wieliczki
Kiedyś się grało, ale teraz ten mod to porazka.

_________________
Wasilij, Iwan czy Fiodor, imię nie jest ważne. Najważniejsze jest nazwisko które mamy wspólne, Specnaz.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: ARMA 2
PostNapisane: 28 06 2012, 17:01 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 03 2009, 20:35
Lokalizacja: Kraków
R4KET napisał(a):
Kiedyś się grało, ale teraz ten mod to porazka.

Czemu?

_________________
Obrazek
Obrazek
Nobody expects the Spanish Inquisition!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: ARMA 2
PostNapisane: 28 06 2012, 20:24 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 09 2010, 19:26
Lokalizacja: Krk/NH
Gusta i guściki, jak dla mnie dalej da się grać... Sam bym grał gdybym miał czas :D

_________________
De Opresso Liber


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: ARMA 2
PostNapisane: 28 06 2012, 20:28 

Dołączył(a): 04 03 2009, 15:53
Lokalizacja: Nowa Huta
Najpierw się czekało pół godziny na połączenie, teraz też jakieś inne jaja są... Ale grać się teoretycznie da. ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: ARMA 2
PostNapisane: 15 08 2012, 22:17 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 03 08 2010, 9:45
Lokalizacja: Kraków/Biały Kościół
Ja pykałem trochę w Armę właśnie na poważenie na serwerach rankingowych (ze zdobywaniem rang - im wyższa ranga tym lepsza broń itp)
Teraz grałem trochu w DayZ i mając kilka aktualizacji za sobą i miesiącem sierpniem stwierdzam, że jest wypas, wiele bugów poprawiono, dodano trochę rzeczy i gra się przyjemnie :)

_________________
Punk nie umarł, po prostu śpi zarżnięty w trupa xD


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 17 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL