Zmień rozmiar tekstu













Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 10 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Deans connector.
PostNapisane: 23 11 2011, 15:46 

Dołączył(a): 04 03 2009, 15:53
Lokalizacja: Nowa Huta
Cześć!
Od razu do rzeczy... Kupiłem sobie M'kę, ale zamiast "normalnego" wtyku mam deans connector. Spotkałem się z kilkoma dobrymi opiniami tego patentu, jednak pytam tutaj. Lepiej zmienić na normalną, czy zmieniać wtyczkę batki? Swoją drogą, ma ktoś kogoś sprawdzonego, kto by był w stanie zmienić tę wtyczkę? Najlepiej od razu z serwisem (tutaj się skłaniam bardziej w stronę Taktycznego - robicie też takie zabiegi?).


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Deans connector.
PostNapisane: 23 11 2011, 16:19 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 06 2009, 22:06
Lokalizacja:
Kali napisał(a):
Cześć!
Od razu do rzeczy... Kupiłem sobie M'kę, ale zamiast "normalnego" wtyku mam deans connector. Spotkałem się z kilkoma dobrymi opiniami tego patentu, jednak pytam tutaj. Lepiej zmienić na normalną, czy zmieniać wtyczkę batki? Swoją drogą, ma ktoś kogoś sprawdzonego, kto by był w stanie zmienić tę wtyczkę? Najlepiej od razu z serwisem (tutaj się skłaniam bardziej w stronę Taktycznego - robicie też takie zabiegi?).

Robią
mi zrobili takie w batce jednej(firefoxa do tego zrobili z kostki na stick) i drugiej (lipo kupiony u nich, przy kupnie na serwisie zrobili)
Podobno coś to daje :lol: więc lepiej w batce zmienić niż w emce na tamyie...

polecam
starsburger aprroves ! :wink:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Deans connector.
PostNapisane: 23 11 2011, 18:07 

Dołączył(a): 04 03 2009, 15:53
Lokalizacja: Nowa Huta
Okay. Dzięki wielkie za szybką odpowiedź.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Deans connector.
PostNapisane: 23 11 2011, 18:26 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 01 2008, 11:48
Lokalizacja: Zona
Taktyczny robi, zrobią ci w składnicy modelarskiej na Dwernickiego - trzeba lutować (co jest upierdliwe).

Ta wtyczka ma podobno niższe opory. Szczerze mówiąc nie zauważyłem, żeby to coś dawało.

Deans ma jednak jedną WIELKĄ zaletę - nie ma szans, żeby wtyczka ci się rozpięła, co mnie się zdarzało ciągle w przypadku małej Tamyia. Zmieniłem we wszystkich giwerach i jestem zadowolony.

_________________
Saigon, shit!

Stowarzyszenie Krakowski Airosft pozdrawia


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Deans connector.
PostNapisane: 23 11 2011, 18:43 

Dołączył(a): 29 04 2007, 15:50
Lokalizacja:
Nie wiem Stalker co robisz wtyczkom ale mi sie nigdy nic nie rozpięło :D.

_________________
Serwis Dexterka <3
https://www.facebook.com/Dexterkrak/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Deans connector.
PostNapisane: 23 11 2011, 21:37 

Dołączył(a): 02 12 2010, 19:35
Lokalizacja:
Deansy bez problemu sam sobie założysz. Wystarczy najtańsza lutownica z allegro (sam takiej używam) + koszulki termokurczliwe.

Polecam też zrobienie czegoś takiego jak w tym poradniku: http://filairsoft.com/forum/showthread.php?t=105215
Nie wygląda ładnie, ale bardzo ułatwia rozłączanie wtyczek.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Deans connector.
PostNapisane: 23 11 2011, 21:49 

Dołączył(a): 04 03 2009, 15:53
Lokalizacja: Nowa Huta
Wiesz, ja się wolę nie brać za lutownicę, bo tylko narobię szkód. A że i tak będę oddawał na przegląd w najbliższym czasie, to przy okazji bym mógł dopłacić trochę za to.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Deans connector.
PostNapisane: 23 11 2011, 22:38 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 01 2008, 11:48
Lokalizacja: Zona
Dexter napisał(a):
Nie wiem Stalker co robisz wtyczkom ale mi sie nigdy nic nie rozpięło :D.


Bo ty masz sprężyny, sam o tym często mówisz. 8) :lol:

_________________
Saigon, shit!

Stowarzyszenie Krakowski Airosft pozdrawia


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Deans connector.
PostNapisane: 24 11 2011, 6:35 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 10 2009, 14:07
Lokalizacja: z innej planety
Kali napisał(a):
Cześć!
Od razu do rzeczy... Kupiłem sobie M'kę, ale zamiast "normalnego" wtyku mam deans connector. Spotkałem się z kilkoma dobrymi opiniami tego patentu, jednak pytam tutaj. Lepiej zmienić na normalną, czy zmieniać wtyczkę batki? Swoją drogą, ma ktoś kogoś sprawdzonego, kto by był w stanie zmienić tę wtyczkę? Najlepiej od razu z serwisem (tutaj się skłaniam bardziej w stronę Taktycznego - robicie też takie zabiegi?).


mam i takie wtyczki i inne w swoich zabawkach...
nie odczuwam najmniejszej różnicy

_________________
Obrazek

"W nic nie wierz,niczego nie żądaj,niczego sie nie bój"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Deans connector.
PostNapisane: 24 11 2011, 7:42 

Dołączył(a): 29 04 2007, 15:50
Lokalizacja:
Stalker, przecież nie tylko :D. Mam tego swojego SIGa 552 a i sporo sprzętu mi przez łapki przechodzi i nic mi sie nigdy nie rozpięło...

_________________
Serwis Dexterka <3
https://www.facebook.com/Dexterkrak/


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 10 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL