Witam,
Hmm tylko mnie troche irytuje tak slaby odzew orgow, ich ogolna aktywnosc, itp?
4 dni do imprezy, a tu brak jakiejkolwiek aktualnej listy uczestnikow (ostatnia sprzed tygodnia, a to w zasadzie tylko lista "zgloszonych" ekip...). Hmm o ile dobrze pamietam, to w zasadzie taka sama sytuacja byla na, a wlasciwie przed, Prologiem, w ktorym mialem przyjemnosc uczestniczyc.
Ja rozumiem ze org (orgowie?) moga byc zajeci, maja zycie prywatne, rodziny itp, ale wydaje mi sie powinni jednak troche wiekszy nacisk klasc na "przeplyw informacji", informacje "na biezaco" i tego typu rzeczy, ktore zachecily by ludzi, ktorzy nie byli na poprzednich edycjach na uczestniczenie w tej imprezie. No chyba ze orgowi na tym nie zalezy i jest to swego rodzaju "impreza na zaproszenie" dla starych wyjadaczy only...
Niech nikt tego zle nie odbierze, ja po prostu jako "nowy" (tak, jestem zielonym) oczekiwalbym wiekszej ilosc "zachecaczy" do uczestnictwa w imprezie. Dziwi mni tez troche fakt, iz jest taki maly "odzew" na forum ([mam na mysli wmasg, ktory jednak jest chyba glownym "zrodlem"] ilosc zgloszen, pytania o szczegoly etc). No chyba ze juz jest zapelniony limit 150 uczestnikow, w co jednak watpie (to nie zlosliwosc)...
Pozdrawiam, Kevin.
|