Zmień rozmiar tekstu













Napisz wątekOdpowiedz Strona 5 z 6   [ Posty: 87 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Fort "Prokocim".
PostNapisane: 24 05 2013, 7:07 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 03 10 2009, 19:40
Lokalizacja: Krk-Siemaszki
Canthir napisał(a):
To co, Stowarzyszenie F50 ASG, ściepa na ogrodzenie, czyszczenie, jakieś zabezpieczenie, żeby ktoś gdzieś nie wpadł, coś na niego nie spadło, szable w dłoń i do dzieła 8)

Ale nic bez pozwolenia,tak jak pisali tu inni wcześniej najpierw godny projekt( napewno ktoś na forum starał się dla firmy,organizacji lub innej fundacji o jakiegos granta,pozwolenie itp.) wie mniej więcej jak to opisać i "ugryźć",pózniej pisanie o pozwolenie,pare długich miesięcy na odpowiedz,szlajanie się od urzędu do urzędu i kto wie może jakbyśmy zrobili jakiś godny projekt by wyszło.

_________________
Jeden błąd i stajesz się dawcą organów!!!
Wyjebane mam na to kto co za plecami gada,masz mi coś do powiedzenia w cztery oczy sprawę załatw!!
Gniew... Nienawiść... Ogień.. Palec środkowy jeśli jesteś naszym wrogiem!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Fort "Prokocim".
PostNapisane: 24 05 2013, 7:24 

Dołączył(a): 23 04 2007, 8:05
Lokalizacja: ZE WSZYSTKICH STRON
OTRZĄŚNIJCIE SIĘ :lol:

SAM PROJEKT ZAGOSPODAROWANIA TERENU,ZE WSZYSTKIMI EKSPERTYZAMI TO CO NAJMNIEJ 500 000 JAK NIE CASŁA BAŃKA :twisted:

SAMO OGRODZENIE TERENU FORTU - JAKIEŚ 100 000 - 150 000

O RESZCIE NIE MÓWIE :lol:

NO TO KTO CHĘTNY DO ŚCIEPY - KAŻDY RZYCI PO 50 000 ZŁ I DZIAŁMY 8)

POKE :twisted: POWER

_________________
http://www.youtube.com/watch?v=uSYl8qKAGKg

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Fort "Prokocim".
PostNapisane: 24 05 2013, 8:53 

Dołączył(a): 25 03 2010, 6:19
Lokalizacja: Zagorzyce Dw. / Krk
każdy rozbije świnkę skarbonkę i będzie

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

_________________
Kręciłem bekę z KRULA nim było to modne!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Fort "Prokocim".
PostNapisane: 24 05 2013, 14:42 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 06 2009, 10:27
Lokalizacja: Kraków
Gdzie jest Water :?:

_________________
11:05 PM


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Fort "Prokocim".
PostNapisane: 24 05 2013, 15:08 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 02 2013, 15:00
Lokalizacja: Kraków, Podgórze
Obrazek

_________________
No be ask to be a hero.
It just sometimes turns out that way.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Fort "Prokocim".
PostNapisane: 25 05 2013, 7:39 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 09 2009, 10:46
Lokalizacja: Miechów
zawsze można się postarać o dotację na to :) a w krk jest Narodowy fundusz rewaloryzacji zabytków Krakowa który daje kasę na takie rzeczy o ile projekt się spodoba :) ale warto spróbować :) z tego co wiem to wyłożyli kasę na odnowę Grębałowa i chyba w Toniach.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Fort "Prokocim".
PostNapisane: 17 06 2013, 20:53 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 12 2012, 22:52
Lokalizacja: Kraków
Click3rs napisał(a):
zawsze można się postarać o dotację na to :) a w krk jest Narodowy fundusz rewaloryzacji zabytków Krakowa który daje kasę na takie rzeczy o ile projekt się spodoba :) ale warto spróbować :) z tego co wiem to wyłożyli kasę na odnowę Grębałowa i chyba w Toniach.

Jest też Kapitał Ludzki, sam projekt, jakby przeszedł mógłby być współfinansowany przez Unię Europejską. No ale projekt z tego co wiem musi sie dobrze podobać i przejść.

_________________
" Żyj na darmo, albo zgiń za coś"John Rambo.
" Człowiek, który nie jest gotów za coś umrzeć nie wie jak żyć" Martin L. King.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Fort "Prokocim".
PostNapisane: 20 06 2013, 11:56 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 09 2009, 10:46
Lokalizacja: Miechów
z tego co się orientuję jakby zrobić projekt poligonu ASG to raczej by przeszedł, bo konserwator jest za tym żeby fort odzyskał "życie" no i oczywiście za tym żeby ktoś się opiekował nim :) a jak wiadomo Airosftowcy sprzątają ten fort więc trzeba spróbować :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Fort "Prokocim".
PostNapisane: 01 03 2014, 23:58 

Dołączył(a): 15 11 2013, 18:28
Lokalizacja:
Witam.
Pojawiłem się tydzień temu na forcie jako cywil-rowerzysta.
Chciałbym dołączyć do jutrzejszego strzelania, jeżeli jest taka możliwość.
Kulki kupiłem, jakąś ochronę oczu również (z tym, że musze nałożyć okulary ochronne na korekcyjne i nie do końca to chroni, gdyby ktoś zechciał pożyczyć maskę, pod którą zmieszczą się moje okulary korekcyjne byłbym wdzięczny).
Rozmawiałem z Windurinem w sprawie wypożyczenia repliki na strzelanie, jednak napisał mi, że nie będzie go jutro na forcie.
Czy znalazłby się ktoś, kto mógłby pożyczyć replikę i objaśnić co i jak?
Mam 18 lat skończone.

Wiem, że piszę na ostatnią chwilę, więc nie będę rozczarowany, jeżeli nie będę mógł z Wami postrzelać jutro.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Fort "Prokocim".
PostNapisane: 02 03 2014, 13:37 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 09 2008, 18:58
Lokalizacja: Wieliczka
To ty dłuższą chwilę siedziałeś przy ścieżce od strony UJotu? :)

Aby wybrać się na konkretne strzelanie szukaj takiego z datą i miejscem, ale w tematach poniżej

_________________
25 GRUPA DYWERSYJNA
STOWARZYSZENIE KRAKOWSKI AIRSOFT


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Fort "Prokocim".
PostNapisane: 02 03 2014, 16:19 

Dołączył(a): 15 11 2013, 18:28
Lokalizacja:
Matts napisał(a):
To ty dłuższą chwilę siedziałeś przy ścieżce od strony UJotu? :)


Zgadza sie :)

Dzis tez bylem na forcie, juz umundurowany, ale nikogo nie bylo :/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Fort "Prokocim".
PostNapisane: 02 03 2014, 16:48 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 09 2008, 18:58
Lokalizacja: Wieliczka
Dziś akurat było strzelanie w lasku

_________________
25 GRUPA DYWERSYJNA
STOWARZYSZENIE KRAKOWSKI AIRSOFT


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Fort "Prokocim".
PostNapisane: 24 08 2014, 19:47 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 11 2013, 20:30
Lokalizacja:
Witam !
Chciałbym wybrać się na moją pierwszą strzelanke na f50, niestety muszę tam dojechać autobusem :ues: I tutaj pada moje pytanie: czy jest możliwość pozostawienia na terenie fortu plecaka lub torby z rzeczami czy nie bardzo?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Fort "Prokocim".
PostNapisane: 24 08 2014, 20:15 

Dołączył(a): 23 02 2014, 17:49
Lokalizacja:
Plecaki, torby, pokrowce itd. większość osób zostawia przy murkach mniej więcej na środku fortu, więc jest to bezpieczne miejsce, bo raczej mała szansa, żeby ktoś z zewnątrz coś zakosił niezauważony przez nikogo.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Fort "Prokocim".
PostNapisane: 24 08 2014, 20:43 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 11 2013, 20:30
Lokalizacja:
Ok, dzięki Blindman. W takim razie melduje się na następnej strzelance :mini:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 5 z 6   [ Posty: 87 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL