Zmień rozmiar tekstu













Napisz wątekOdpowiedz Strona 4 z 5   [ Posty: 72 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 12 2009, 20:05 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 01 2009, 17:57
Lokalizacja: ten dom obok Majzoka
Collins napisał(a):
Ale Mnie nie działa.


A odpaliłeś ten plik który się ściągnął?? u mnie odpala się po 10 sekundach :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 12 2009, 20:30 

Dołączył(a): 11 11 2009, 23:02
Lokalizacja: kraków-kurdwanów
mam nadzieję że instrukcji nie potrzeba, ale jak cos to napiszę


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 12 2009, 22:11 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 02 2008, 15:47
Lokalizacja: Kocmyrzów
Odpaliłem, ale jakiś błąd aplikacji wyskakuje i chujnia.

_________________
www.ingeniousforce.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 12 2009, 23:29 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 06 2009, 10:27
Lokalizacja: Kraków
c:/format :twisted:

_________________
11:05 PM


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 12 2009, 1:15 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 01 2009, 0:38
Lokalizacja: Kraków / Skawina / Prokocim
Collins napisał(a):
Odpaliłem, ale jakiś błąd aplikacji wyskakuje i chujnia.


.net framework wać pan masz najnowsze :P ?

Retnom, w visualu pisane, nie?

_________________
G.O.D. FTW!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 12 2009, 8:49 

Dołączył(a): 11 11 2009, 23:02
Lokalizacja: kraków-kurdwanów
w visualu 2005 i frameworki powinny byc poinstalowane ewentualnie wszystkie poprawki do windowsa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 12 2009, 10:23 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 03 2009, 16:38
Lokalizacja: G.O.D.
Programu Waszego nie widziałem, od razu mówię. Szkoda, że nie został zrobiony został jako aplikacja webowa.

Jak ktoś lubi kalkulatorki takie co wszystko robią to jacyś Francuzi coś takiego wymyślili (przelicza moc/szybkość, wylicza zasięg kulki, czas ładowania baterii):
http://asgcalc.hollved.com/us/index.php

_________________
Pozdrawiam, G.O.D. :)

Planetside 2 z bonusem


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 12 2009, 10:26 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 04 2008, 15:46
Lokalizacja: KRK-Wola Duchacka
Nieważne czy w Visualu czy też w notepadzie, ważne w jakim języku ta app została napisana:

1) Jeśli .Net - to Microsoft .Net Framework 2.0 Redist

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en

2) Jeśli MFC - to Microsoft Visual C++ 2005 Redist

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en

_________________
PRETORIA - STOWARZYSZENIE KRAKOWSKI AIRSOFT


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 12 2009, 13:28 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 02 2008, 15:47
Lokalizacja: Kocmyrzów
Lysol napisał(a):
1) Jeśli .Net - to Microsoft .Net Framework 2.0 Redist

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en


Zainstalowałem to i działa, Dzięki :wink:

_________________
www.ingeniousforce.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 12 2009, 14:51 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 01 2009, 17:57
Lokalizacja: ten dom obok Majzoka
Collins napisał(a):
Lysol napisał(a):
1) Jeśli .Net - to Microsoft .Net Framework 2.0 Redist

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en


Zainstalowałem to i działa, Dzięki :wink:


To zrób jeszcze to co napisał Ci Szelma i będziesz miał full wypasss czyli

c:/format :twisted:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 12 2009, 15:50 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 02 2008, 15:47
Lokalizacja: Kocmyrzów
Eeee robiłem nie dawno, wiele to nie pomoże bo komp już stary i ledwo dyszy. =p

_________________
www.ingeniousforce.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 12 2009, 20:58 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 09 2009, 19:27
Lokalizacja: krk rżąka
nie wiem czy to było już,ale wątek stricte fizyczny...
pytanie:
czy temperatura powietrza może mieć wpływ na ilość fps-ów...
wiadomo, zimne gazy są mniej ściśliwe (zagęszczone) od ciepłych....
zaobserwował ktoś wzrost fps-ów na mrozie?

PS: kalkulatorek git musztarda :D

_________________
wasza grupa, naszą grupę....może pocałować w...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 12 2009, 21:30 

Dołączył(a): 29 04 2007, 15:50
Lokalizacja:
Moja hi capa od TM przy -10 stopni mówi mi "pssss" dając jeden strzał z v. wylotową około 50fps :D czyli o 300 za mało.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 12 2009, 22:24 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 09 2009, 19:27
Lokalizacja: krk rżąka
heh dex... :D chodziło mi o broń tłokową...dla gazików ta kwestia wygląda trochę inaczej (tam gaz się rozpręża) :lol: a w broni tłokowej ,gaz jest sprężany w cylindrze...czyli teoretycznie "twardszy" gaz trudniej sprężyć co powinno dać trochę więcej na prędkości wylotowej...

_________________
wasza grupa, naszą grupę....może pocałować w...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 03 01 2010, 1:47 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 09 06 2008, 14:02
Lokalizacja:
Różnica będzie marginalna - parę fpsów (o ile w ogóle) przy tych powiedzmy 20 stopniach różnicy - nie poprę tego żadnymi wyliczeniami, tak na chłopski rozum człowieka po semestrze termodynamiki. W zasadzie nie do zauważenia biorąc pod uwagę rozrzut fps.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 4 z 5   [ Posty: 72 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL