Zmień rozmiar tekstu













Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 15 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Szyna RIS do M4
PostNapisane: 20 06 2012, 11:59 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 06 2012, 14:33
Lokalizacja: Kraków
Moje pytanie jest takie. Jakiej długości szyna RIS pasuje do tej emki od KWA?
http://taktyczny.com/repliki-asg/karabiny-szturmowe/karabin-szturmowy-defender-patrol-carabine-aeg-pl-lmt-kwa.html

_________________
:mini: Die newbies! :mini:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Szyna RIS do M4
PostNapisane: 20 06 2012, 13:12 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 06 2009, 10:27
Lokalizacja: Kraków
Ciężko o rozmiar, natomiast pasuje ta:
http://shop.ehobbyasia.com/accessories/ ... -rail.html

Bywa że czasem trzeba gdzieś coś dźgnąć pilnikiem.

_________________
11:05 PM


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Szyna RIS do M4
PostNapisane: 20 06 2012, 14:55 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 06 2012, 14:33
Lokalizacja: Kraków
Dobra, w krakmanie znalazłem szyny tej długości. http://www.taiwangun.com/czesci-i-akcesoria/szyny-ris-ras-sir/7-szyny-ris-typ-lite-do-serii-m-acm.html Piechotą nie chodzi, ze za 220 zł, ale myślę że powinny pasować. Tylko kto mógłbym mi je zamontować?

_________________
:mini: Die newbies! :mini:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Szyna RIS do M4
PostNapisane: 20 06 2012, 15:19 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 06 2008, 11:48
Lokalizacja:
BAR napisał(a):
Dobra, w krakmanie znalazłem szyny tej długości. http://www.taiwangun.com/czesci-i-akcesoria/szyny-ris-ras-sir/7-szyny-ris-typ-lite-do-serii-m-acm.html Piechotą nie chodzi, ze za 220 zł, ale myślę że powinny pasować. Tylko kto mógłbym mi je zamontować?


A są polskie szyny?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Szyna RIS do M4
PostNapisane: 20 06 2012, 15:37 

Dołączył(a): 03 08 2011, 22:12
Lokalizacja:
A nie lepiej żedyś po kupieniu emki poszedł do krakmanów i poprosił ich o zamontowanie ci szyn odpowiedniej długości?

_________________
Rzeczy niemożliwe robię od ręki, na cuda trzeba troche poczekać.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Szyna RIS do M4
PostNapisane: 20 06 2012, 15:51 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 03 2011, 23:19
Lokalizacja:
Nie rozumiem tematu, są szyny do m4 i do m16, innych standardów nie ma.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Szyna RIS do M4
PostNapisane: 20 06 2012, 15:52 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 06 2012, 14:33
Lokalizacja: Kraków
cyrylos napisał(a):
A nie lepiej żedyś po kupieniu emki poszedł do krakmanów i poprosił ich o zamontowanie ci szyn odpowiedniej długości?

Mam im powiedzieć: "proszę o zamontowanie odpowiedniej szyny RIS do tej M4. Jakie koszty?" I tyle?

_________________
:mini: Die newbies! :mini:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Szyna RIS do M4
PostNapisane: 20 06 2012, 15:52 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 06 2012, 14:33
Lokalizacja: Kraków
Srubokret napisał(a):
Nie rozumiem tematu, są szyny do m4 i do m16, innych standardów nie ma.

Są różnych długości.

_________________
:mini: Die newbies! :mini:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Szyna RIS do M4
PostNapisane: 20 06 2012, 15:54 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 03 2011, 23:19
Lokalizacja:
No i? Są szyny w standardzie m4 długości tych od m16, ale do m16 za hooya nie podejdą.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Szyna RIS do M4
PostNapisane: 20 06 2012, 15:56 

Dołączył(a): 12 10 2011, 17:24
Lokalizacja: Kraków(dąbie)
krakmani mają też jakieś zestawy do konwersje. Kupujesz replikę idziesz do sklepu i prosisz o dopasowanie czegoś albo porosty kup wersję z szynami i już nie widzę tu nic trudnego.

_________________
OSIRIS ASG TEAM KRAKÓW


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Szyna RIS do M4
PostNapisane: 20 06 2012, 16:00 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 06 2009, 10:27
Lokalizacja: Kraków
Śruba nie mieszaj chłopakowi w głowie niepotrzebnie.
Kiedyś się zagłębi w tajniki to będzie oblatany jak Ty.
Póki co niech bazuje na standardowym systemie szyn RIS do jego M4.

BAR - masz PW

_________________
11:05 PM


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Szyna RIS do M4
PostNapisane: 20 06 2012, 16:05 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 03 2011, 23:19
Lokalizacja:
A czym mieszam? Przecież długość szyn nie ma znaczenia, za to długość montażu, a standardy są 2, jak wyżej napisałem.
Cytuj:
oblatany jak Ty.

No nie wiem czy się da :mrgreen:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Szyna RIS do M4
PostNapisane: 20 06 2012, 16:07 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 06 2012, 14:33
Lokalizacja: Kraków
A ile taka konwersja od krakmanów może kosztować? Tak około.

_________________
:mini: Die newbies! :mini:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Szyna RIS do M4
PostNapisane: 20 06 2012, 16:13 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 03 2011, 23:19
Lokalizacja:
http://www.taiwangun.com/czesci-i-akces ... ersje.html
Sprawdź SE ! :ues:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Szyna RIS do M4
PostNapisane: 20 06 2012, 16:25 

Dołączył(a): 12 10 2011, 17:24
Lokalizacja: Kraków(dąbie)
BAR napisał(a):
A ile taka konwersja od krakmanów może kosztować? Tak około.

hahaha, śruba dobrze napisał. To akurat możesz sam poszukać. Jak kupisz replikę na pewno coś dopasujesz.

_________________
OSIRIS ASG TEAM KRAKÓW


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 15 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL