Zmień rozmiar tekstu













Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 14 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: AN/PEQ, AN/PEQ2 a eotech 552
PostNapisane: 08 04 2011, 17:36 

Dołączył(a): 10 01 2010, 14:22
Lokalizacja: Fort Drum, NY
Witam mam pytanie do ludzi którzy używają m4 wraz z eotechem 552 oraz z którąś z podanych wyżej puszek, mianowicie mam pytanie czy przeszkadza wam w celowaniu takowa puszka? Ponieważ mam zamiar którąś z nich kupic tylko to wyglądu repliki.

_________________
NALEŚNiKi?!
http://www.youtube.com/watch?v=zyWxW4dqD_g


Ostatnio edytowano 08 04 2011, 17:39 przez dreake92r., łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AN/PEQ, AN/PEQ2 a eotech 552
PostNapisane: 08 04 2011, 17:38 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 05 2009, 19:16
Lokalizacja: z frontu
Jeśli jest zamontowana na tej samej szynie co EoTech to tak, jeśli na bocznej to nie :wink:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AN/PEQ, AN/PEQ2 a eotech 552
PostNapisane: 08 04 2011, 17:40 

Dołączył(a): 10 01 2010, 14:22
Lokalizacja: Fort Drum, NY
Aha rozumiem, dzięki za odpowiedz.

_________________
NALEŚNiKi?!
http://www.youtube.com/watch?v=zyWxW4dqD_g


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AN/PEQ, AN/PEQ2 a eotech 552
PostNapisane: 08 04 2011, 17:53 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 05 2009, 19:16
Lokalizacja: z frontu
EO to kolimator typu otwartego w dodatku osadzony nisko, jak podpinałem puchę to daje sie zauważyć górne pokrętła. Osobiście mnie to rozprasza :wink: Dodam że wifony robią rożne kopie :lol: jedno będzie wyższe drugie niższe :roll: Jeśli bardzo zależy ci na takim rozwiązaniu proponuje podwyższenie na ris'a :wink:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AN/PEQ, AN/PEQ2 a eotech 552
PostNapisane: 08 04 2011, 20:30 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 06 2008, 11:48
Lokalizacja:
Zawsze możesz zainstalować ją z boku i nie będzie przeszkadzać.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AN/PEQ, AN/PEQ2 a eotech 552
PostNapisane: 09 04 2011, 17:36 

Dołączył(a): 10 01 2010, 14:22
Lokalizacja: Fort Drum, NY
Nie jak miał bym wogule ładowac puszkę na risa to tylko na górze a powiedz biały ile i gdzie można dostac takie podwyższenie na risa?

_________________
NALEŚNiKi?!
http://www.youtube.com/watch?v=zyWxW4dqD_g


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AN/PEQ, AN/PEQ2 a eotech 552
PostNapisane: 09 04 2011, 17:42 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 12 2009, 19:45
Lokalizacja: ze Wsi
Najlepiej pożycz od kogoś taką puszke i sam oceń.

_________________
"Małpa bez ogona to i tak tylko małpa."


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AN/PEQ, AN/PEQ2 a eotech 552
PostNapisane: 09 04 2011, 17:46 

Dołączył(a): 10 01 2010, 14:22
Lokalizacja: Fort Drum, NY
Tak ale musze najpierw kupic sobie risy na front bo jak narazie mam zwykły chwyt :(

_________________
NALEŚNiKi?!
http://www.youtube.com/watch?v=zyWxW4dqD_g


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AN/PEQ, AN/PEQ2 a eotech 552
PostNapisane: 09 04 2011, 17:46 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 04 2009, 10:03
Lokalizacja: Kraków
http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_montaze_szyny_montazowe/niska_szyna_montazowa_podwyzszajaca_optyke_shs-2290.html
Podwyższenie

_________________
:twisted: HYDRA POWER :twisted:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AN/PEQ, AN/PEQ2 a eotech 552
PostNapisane: 09 04 2011, 17:47 

Dołączył(a): 10 01 2010, 14:22
Lokalizacja: Fort Drum, NY
O własnie wielkie dzięki :D

_________________
NALEŚNiKi?!
http://www.youtube.com/watch?v=zyWxW4dqD_g


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AN/PEQ, AN/PEQ2 a eotech 552
PostNapisane: 19 04 2011, 18:27 

Dołączył(a): 02 08 2008, 15:36
Lokalizacja: łagiewniki
eo nie jest typu otwartego!!!!! pozatym polecam podwyzsenie szyny mozna nabyc za 30zł ułatwia składanie i przyszpiesza cały proces celowania.

_________________
SERWIS ASG, Niestandardowe modyfikacje, OKABLOWANIE MOSFET od 30PLN tel: 511645018


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AN/PEQ, AN/PEQ2 a eotech 552
PostNapisane: 19 04 2011, 19:23 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 05 2009, 19:16
Lokalizacja: z frontu
kramer2 napisał(a):
eo nie jest typu otwartego!!!!! pozatym polecam podwyzsenie szyny mozna nabyc za 30zł ułatwia składanie i przyszpiesza cały proces celowania.


W takim razie chcesz powiedzieć ze Eo jest typu zamkniętego :wink: :?:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AN/PEQ, AN/PEQ2 a eotech 552
PostNapisane: 19 04 2011, 21:22 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 01 2010, 20:16
Lokalizacja: Kraków
holograf

_________________
  ▲
▲ ▲

POLISH SPACE MARINES


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: AN/PEQ, AN/PEQ2 a eotech 552
PostNapisane: 19 04 2011, 22:38 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 11 2010, 10:53
Lokalizacja:
Jezu chryste EOTech to w zasadzie cholera wie co Nie jest to koli otwarte ani zamknięte- nak celowniczy jest wyświetlany jak holograf ale za to na zasadzie tej co w kolimatorach wiec w sumie to taki holokolimator


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 14 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL